Ai nevoie de o consultatie la psihiatrie/psihoterapie in zona Voluntari, Pipera, Ilfov? MS CLINIC – consultatii psihoterapie la tarife imbatabile

Psihiatrie/Psihoterapie si Logopedie
Clinica Voluntari, Pipera, Ilfov

O minte sănătoasă într-un corp sănătos! Este mai mult decât o expresie. Vremurile moderne ne-au arătat că sănătatea mentală este afectată de mai mulți factori, printre care stresul cotidian și traume pe care mulți dintre noi le trăim de-a lungul vieții. O stare mentală precară afectează funcționarea întregului organism, efectele fiind dintre cele mai neplăcute. Din fericire, pentru toate aceste probleme există specialiști care te pot ajuta să ai o viață normală de care să te bucuri.

Adulți sau copii, mulți dintre oamenii din jurul nostru se pot confrunta cu probleme de limbaj și de comunicare. Pentru toți aceștia, logopedul oferă soluții personalizate prin care pot depăși anumite probleme cu care se cofruntă. La MS Clinic, într-un mediu creativ și prietenos, întâlnirea cu logopedul va fi, cu siguranță, o experiență frumoasă și utilă.

Psihiatria este ramura medicinii axată pe diagnosticul, tratamentul și prevenirea tulburărilor mentale, emoționale și comportamentale. Beneficiem de medici terapeuți care vă pot ajuta cu depistarea precoce, diagnosticarea și tratarea unor astfel de afecțiuni.

Depresia este o stare mentală de tristețe persistentă care poate afecta gândurile, comportamentul, emoțiile și starea de bine a individului.

Persoanele depresive trăiesc emoții de tristețe, anxietate, lipsă de speranță, îngrijorare, neajutorare, lipsă de valoare, vinovăție, iritabilitate sau agitație.

Ele își pierd interesul pentru activități care înainte erau plăcute, le scade poftă de mâncare sau mănâncă excesiv, întâmpina probleme de concentrare a atenției sau de luare a deciziilor.

Adesea, persoanele depresive au probleme cu somnul (insomnie sau dormit excesiv), se simt  obosite, sunt lipsite de energie sau foarte agitate și pot avea acuze somatice.

Când intensitatea simptomelor trece de o anumită limită, aceste persoane se pot gândi la sinucidere.

Dacă simptomele durează mai mult de două săptămâni și împiedică persoană să își desfășoare normal activitățile zilnice, înseamnă că depresia este deja instalată.

În aceste condiții, stabiliți o întâlnire pentru a vă consulta medicul psihiatru sau psihoterapeutul cât mai curând posibil.

Consult medic specialist Psihiatrie 170 RON
Control psihiatrie 100 RON
Consiliere psihologica adulti si copii 170 RON
Consiliere psihologica cuplu 300 RON
Consult/consiliere la domiciliu 300 RON
Interventie in criza 200 RON
Adeverinte medicale / certificate medicale tip A5 60 RON
Referat medical 100 RON
Interpretare analize 30 RON
Sedinta logopedie 100 RON
Pachet 10 sedinte logopedie 900 RON
Evaluare initiala logopedie 150 RON

Programeaza o consultatie

Specialitate *
Acord confidentialitate *
Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Te-ar putea interesa si
consultatii medicale la

Cardiologie
Ginecologie
ORL
Gastroenterologie
Ecografii adulti
Ecografii copii

VALORILE NOASTRE

Îmbunătățirea serviciilor medicale, respectul față de pacienți, onestitatea, inovația și flexibilitate.

Adresa si program:
Bulevardul Voluntari nr. 44, Voluntari Program:
De luni pana vineri, intre 10.00 – 20.00

Imediat dupa Carrefour Colentina,
la doar 5 minute cu autobuzele R411, R412, R417, statia Cocorilor, din directia Obor spre Voluntari.

Telefon info si programari:
021 352 9667
0727 244 808 / 0745 244 808
Partenerii nostri de incredere