Ne place să spunem că sănătatea este prețioasă! Și pentru a o proteja am adus alături de noi de-a lungul anilor medici cu experiență în tratarea unor afecțiuni multiple. Astăzi, ne mândrim cu colegi care au în spate o carieră medicală solidă, multiple specializări și împărtășesc cu noi dorința de a-i vindeca pe toți cei care ne trec pragul.

Suntem încântați de cunoștință!

Dr. Alina Madalina Gagu

Medic Specialist
Dermato-Venerologie

Specialitate

Medic specialist în dermato-venerologie din anul 2013

Studii

Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila din București, și-a realizat studiile de specialitate în cadrul secției de dermatologie din cadrul Spitalului Clinic Colentina. De la terminarea facultății până în prezent a participat în fiecare an la variate cursuri de specializare care i-au permis să obțină competențe în dermatoscopie, dermatocosmetologie, laser în dermatologie.

Experienta

– Coordonatorul compartimentului de dermato-venerologie din cadrul Spitalul Județean de Urgență Alexandria începând să reorganizeze toate procesele și procedurile interne.

– Având un interes deosebit pentru studiul academic, doamna doctor Alina Mădălina Gagu a avut multiple participări la congrese naționale și internaționale, cu lucrări științifice și postere în calitate de autor și co-autor.